Stof til nyhedsbrevet

Vi viderebringer gerne informationer af ikke-kommerciel karakter fra og til medlemmerne. Det kan for eksempel være meddelelser om arrangementer, om ny forskning eller nye udviklingsprojekter, eller om nye bøger og artikler.

Mail dem til os og mærk mailen "Nyt om Gammelt".

HAPPY END

 

 

HAPPY END er en nordisk undersøgelse af aldrende kroppe. Man kan læse mere om projektet på denne blog: http://happyendproject.dk

 

Det er en undersøgelse foretaget af dansere og ældre beboere på plejehjem rundt i Norden. Hvor dansen åbner op for at de ældre også kan være andet end glemte kroppe. Og hvor det bliver tydeligt at kropshukommelsen er stærkere end den kognitive hukommelse. Mennesker med demens kan ikke huske hvad de er med i, mens deres kroppe kan huske bevægelserne.

 

Metoden har inspireret plejehjemspersonalet og bringer livsgnisten frem hos de ældre, der oplever nærhed, empati og en inderlig glæde ved at kunne udtrykke sig gennem deres krop.

 

Den 22. – 25. september (tor-fre kl. 17, lør-søn kl. 15) er der forestilling, erfaringsdeling og kaffebord  på SLOTTET, Agnes Henningsens vej 7 i De Gamles By i København. Det varer i alt ca. 1 time.

Se her: http://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/happy-end/

 

Medlemmer af Dansk Gerontologisk Selskab kan deltage til nedsat pris. Med dette link får man en reduceret pris på 85 kr. (alm. pris 125 kr.): www.teaterbilletter.dk/forestilling/happyend/#redeemcampaign/happyend16

 

Alle er velkomne til at komme og opleve projektet. Det er et meget livsbekræftende, inspirerende og rørende projekt.